ajdå vad tomt det ser ut

det ser lite tomt ut på bloggen känner jag, inte alls bra!
men eftersom jag vart i fjällen 1vecka utan dator och internet så har jag inte haft tid att blogga, uppdatera mig någonstans.
men nu är jag hemma och imorn ska jag faktiskt köpa mig en egen laptop så slipper jag sitta vid pappas så mycket och smyga med det, för är det kul? njaaaa, inte speciellt
men julen har vart prima skinka! haha, ja för jag åt ju skinka
nej, men fick 4500:- och lite underkläder, örhängen :) feeeeettt niiiiice
men under hela lövet så har jag bara åkt skidor, lekt i snön och umgåts med familjen. det har vart riktigt mysigt kan jag säga er.
men jag hade lite smått hemkänsla efter ett tag.
och väl uppe i fjällen så fick jag felskär på skidan så hej till ett knä som sträckts. inte alls så bra.
så får väl säga att jag kommer halta mig fram och inte känns det pepp att jobba då alls.
men fan, får väl kämpa på så gott det går nu i snöblasket.
så nu ska jag sätta mig och linda knät eftersom jag halkade till påväg hem från stan där jag fikat med först Ellen, Josefine och Majkie. Efter det vart det en fika med Amanda, mys påre!

dricka på en torsdag?

fasen vad fel det låter att dricka på en torsdag, men det är banne mig nice som satan för ovanliga grejer är ju bland det bästa som finns.
så denna kväll kommer bjuda på studentfest med Sagotema och vad fan är en bra saga då? det är ju apsvårt att komma på, men det är ju iof en kul grej bara.
så nu ska jag kila ner på stan och fixa lite saker och köpa lite tilltugg innan jag börjar hälla i mig alkoholen.
Mumms så jag längtar att känna den goda och mysiga smaken från drickan!
nej nu börjar jag låta som en alkholist ju och det är inte bra. men idag blir det dricka och sen ska det vara vitt fram till nyårsafton, och det är läääääääänge för mig liksom!
men det finns ju alltid en anledning som det gör för allt, min mormor tycker inte om alkohol så här kommer nyktra Matilda Engdahl!
änyway så måste jag börja tagga lite för ikväll, känner inte att jag riktigt gjort det än, så det är väl bara att starta nu.
Ska börja fixa lite nu,

julklappsköp jatack!

jag är inte speciellt bra med detta julklappsköp för jag handlar inget till dom jag ska handla till utan handlar bara en massa massa kläder till mig själv! det är fan inte okej.
för jag måste verkligen ta tag i det där med julklappar. så det är väl bara att ta mitt arsle och göra det.
men när man väl går där på stan med kortet i högsta hugg så hittar man alltid något man behöver och när man vet att man har pengar så köper man ju det!
jag vågar banne mig inte ta en minneslapp när jag tar ut pengar, för jag vill inte veta hur lite jag har kvar av 5818 kronor. det kommer typ finnas kvar 1000 kr och jag fick pengarna i söndags liksom.
jag skäms över mina dåliga shopping vanor.
men 2010 ska det bli ändring på det, jag ska banne mig bara handla det jag verkligen behöver och ska inte ta dessa långa fikor varje eviga dag.
Nejtack för fika och Jatack för ekonomin.

onej, jag måste plugga kom jag på såhär halv 11 på kvällen.
Fan också.

Och Tack till Frida Bredberg som fixat min blogg, checka hennes vetja
http://lagombitch.blogg.se/

christmas time

jag bara känner hur julen börjar närma sig med storsteg och det gillar jag massor. för jag vill verkligen bara ha jul nu och få en massssssa julklappar av alla.
men det är ju bara 9 dagar kvar och dom dagarna känner jag att dom bara kommer rusa iväg med stora steg.
men idag har jag shoppat lite känner jag, en blå kofta och blåa legging, niiiice!
ska ju ha det på studentfesten på fredag. nej, torsdag menade jag.
så nu försöker jag tagga satan tills dess, för jag ska ha riktigt jävla kul!
men först måste jag kila ner på stan med Annie och sen blire simning. Work it baby!
just det, min mobil kan inte läsa mitt simkort, jag gråter fan floder. för jag vill inte använda någon B- mobil när jag köpt den senaste mobilen liksom? nejtack!
nej, måste packa nu för jag hör att Annie ringer på luren

damn sunday?

det är redan söndag och då blir inte Matilda Engdahl speciellt glad för det menas med att dagen efter är en måndag och vad innebär måndagar? jo, en ny vecka och en masssssssa skolarbeten och är det kul?
Nej inte så himlans kul.
men aja, det är avslutning på fredag och sen är det lov i ca 3 veckor, ogud vad det låter bra i mina öron.
och på torsdag är det studentfest, ännu bättre för studenterna alltså jag :)
men denna helg skulle bestå av plugga va? nja, det blev typ sova, kolla på film och kolla lite på stan, det var ju iof ganska skönt men samtidigt mindre bra. för nu får jag ta allt pluggande idag och plugga stenhårt i veckan. nej fy tusan vad tråkigt det låter.
men fasen, ibland måste man göra något tråkigt, annars blir ju det roliga tråkigt tillslut.
fast om man ska ta en rolig dag så var idag en sådan dag, för pappa förde nämligen över 5600:- på mitt konto och det kändes riiiiiiiiktigt skönt, men det kanske ni fattar!
så nu ska jag köpa lite saker jag behöver, skor, kläder osv och en ny dator för det behövs ganska mycket just dessa dagar. så denna vecka kommer antagligen bestå av att köpa det
usch så bra livet känns ibland.

men nu ska jag ta mig en lussekatt och lite glögg och mysa med moder och fader.

fredag redan?

nej men usch vad denna vecka har gått snabbt, det är helt sjukt fan! liksom det var nyss måndag känns det som?
men veckan har ju vart bra och jag känner att jag hunnit med ganska så mycket faktiskt, för första gången någonsin?
men som sagt, fredag och ett plus att det är en vit fredag fan! jag är ju skapligt stolt över mig själv. så denna kväll har beståt av mys med Annie med gurka, morötter, popcorn och lite nötter samt kolsyrade drickor. det var riktigt mys för jag kände att det verkligen behövdes just nu. vi kollade också på film - Män som hatar kvinnor och så klart kollade vi jue Idol och hörde precis av Elin att Erikvan, fan också.
men nu ska jag förvånadsvärd sätta mig med mina skolböcker och plugga? plugga på en fredagskväll? ja men visst bara att komma älskade skolböcker.

Taggar tills på torsdag - STUDENTFEST!

2 veckor till julafton?

fan vad tiden gått snabbt detta år, det känns liksom det var nyss det var förra årets julafton,
men icke, här kommer 2009:es julafton och det är ju skit kul.
för denna jul kommer jag äntligen få spendera 100 mil härifrån och bara åka skidor en hel vecka.
det gillar jag väldigt mycket.
men det är faktiskt en lång tid kvar tills det, och mycket att fixa innan dess också exempel är väl skolan och det gillar jag banne mig inte!
så nu ska jag sätta mig och göra en massa uppgifter som vi har i skolan för jag är inte ett dugg trött så varför sova då liksom? när man istället kan vara skit duktig och plugga en hel kväll/natt. jag förtjänar fanimej guldmedalj.
men dagen har beståt av att vi fick ett stort arbete som ska hålla på typ i 4 veckor, svinit kul! sen fick jag sitta på min första skolkonferans och kul var det, men alla mina klasskompisar var ju på teater. sen lunch och sen vart det julkul med BF09b, kulvare för den klassen är verkligen riktiga lirare.
sen hem och kollade på TV men somnade direkt så det kanske är därför jag inte kan sova nu? smart Matilda Engdahl.
just det, i mars flyttar jag nästan hemifrån, flyttar hem till annies lägenhet som hon får då. fan så kul det ska bli då, bara spendera tid med henne hela dagarna.
men nu måste jag plugga

Ny vecka vah?

oj, det är redan måndag och det känns som det nyss var fredag, shiet vad tiden kan gå snabbt ibland
men men, en ny vecka och en mindre vecka kvar på 2009 och det känns väl ganska skönt att snart få ett helt nytt år som kommer bli bra, för jag tar studenten, tar antagligen körkort, åker kanske till USA och så klart ska jag leva livet det året.
men berätta lite om min dag som beståt av att jag vart hemma för jag inte orkat gått till skolan, bland annat pga huvudvärk som aldrig släppte, sen ska jag nu snart sätta mig med alla mina skolböcker som ligger över hela min säng, funderar på vilken av dom jag ska börja med? det visar sig, så nu lär jag väl sitta uppe hela långa natten.
annars så längtar jag bara så till om 2 veckor när jag sitter 100 mil ifrån denna hålla uppe i fjällen och bara glider på mina skidor, underbart säger jag bara,
just det, igår träffade jag den saknade Stephen, det var kul, har typ inte umgåts med han på flera månader, helt sjukt vad ovanlgt det är.
nej, nu ska jag plugga

underbart!

det är lördag och det menas med att det är helg och då blir jag sådär ultra glad igen som jag bara kan bli på helgerna.
men denna dag har jag bara deggat hela dagen haha.
var ute igår med Felizia, mys på det. fick sällskap av henne och Peter hem. Men alla 3 var väl lika fulla eller vad säger man? men kul hade jag fast det inte var så mycket drag på Volym men efter några cider och en drink så blev allt prima och jag hade svinit kul.
men veckan har gått prima, halkkörningen var ju i onsdags och det gick as bra och jag skrattade så jag fick ont i magen.
sen har det bara vart som vanligt, fast vi var på studentmässa i fredags och fan så snygga killar det fanns där, mumms säger jag bara.
fast mycket information om högskolor osv också, väldigt intressant.
just det, har äntligen ätit min första lussekatt, hemma hos bror där det bjöds på glögg och fika. MUMMS med stora bokstäver och vad jag saknat det, herregud.

Men denna kväll kommer nog kanske bestå av att jag drar till Birgers, även fast jag har jobb imorgon klockan 5.30, men om jag ringer innan 3 kan jag sjukanmäla mig :) får se vad alkoholen och kroppen känner för idag.
blev ju ganska mycket igår så idag kanske jag ska ta det lilla lugna.

RSS 2.0