IMORGON SMÄLLER DET

OCH JAG ÄR SJUK?! hur planerat låter inte det? det är fan sjukt att jag ska ha sådan jävla otur att just dagen innan Beppe bli typ förkyld, magsjuk och lite värre saker, så nu har jag bestämt mig att ligga hemma ikväll när hela familjen åker och firar pappa, vill inte vara ett barn som sitter och klagar över hur pissigt jag mår osv. Men förlåt pappa, jag älskar dig! och grattis på 51 årsdagen!
men dagen har beståt av att åka till Öster Malma med skolan, ganska kul faktíkst, även om man är sjuk och har feber! sen vart det ner på stan för att hitta Beppe-pennor, wiiie jag hittade dom perfekt! blev fika med Frida också, lite catch up sådar på sidan av!
och nu ska jag tycka synd om mig själv i några timmar tack!

Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan tycka, att det går för bra, och därför frukta, att vinden vänder
- kunde det inte bara vara så, att din tur är förtjänt?

/jasså, där ser man, iof hade man 200 på kortet från någon okänd dag?

siiiiiick, damn

just det, sitter här och är jätte sjuk och tycker synd om mig själv, det måste man få göra när det inte finns någon hemma som kan göra det! Feber, förkyld, näsan går inte att andas ut, och halsen värker massvis :(
så tyck lite synd om mig nu va? det är jobbigt att tycka synd om sig själv, det tar på dom små krafter man har
och vet ni vad som är typiskt, att jag blir sjuk precis innan en helg jag väntat på också, damn it!

we belong together

ojdå, såg att det var ett tag sen jag var inne på min älskade blogg, fasen vad det verkligen är dåligt, jag har ju lovat er att jag ska skärpa mig totalt, men gör jag det? njaa, inte så värst mycket kände jag!
men jag har inte haft tid denna vecka, verkligen inte, har tränat, pluggat, gått i skolan och varit med vänner... och ja, ni såg helt rätt, tillbaka till skolan är jag äntligen, jag ska erkänna att jag saknat den ganska mycket ju :)
men nu ska jag köra på hårt med pluggandet och göra alla uppgifter jag ligger efter med, känner att det behövs verkligen en push på det nu när det endast är 6 veckor kvar i skolan.
Just det, på fredag är det ju beppemössa, och så klart valborg men det bästa är beppe!
Och sen kommer ju slagsmålsklubben till Tellus så då lär man ju glida förbi där en stund.

men nu måste jag plugga lite,

nu måste vi dra

eller nej för fan, jag drar mig till sängen för att SOVA! skappligt jävla skönt efter denna alkohol beroende helg! Fan det är inte bra för mig, men jag är fan lycklig ändå :)
så nu ligger jag i sängen med gurka, dipp och juice och känner mig snyggast i hela världen faktiskt! men det är jag ju så haha.
nej, men jag ska sova men skriver imorgon

babybaby

sådär, ännu en söndag som har spenderats lugnt och bara hemma liggande! inte haft orken i kroppen att göra något allllllls eftersom gårdagen blev alldeles för jobbig, för mycket krök för min del, fast det var ju GRATTIS!
och allt som är grattis är gott!
så det vart tellus med: Annie, Benny, Rasmus, Damir, Kim och Danial, mysigt med masssa grabbar! men kvällen är svart och mitt minne är inte alls så bra, men nummer har man fått och nya vänner fick jag också och det är ju alltid lika kul :)
så idag blev det picknik på vallarna med Annie och Rasmus, sen fika/lunch på stan med Annie med sällskap av Rasmus och Danial!
och nu ligger jag här med mig själv och funderar på att kolla på film och mysa med mig själv :)

Listen to your heart

ojdå, glömde totalt att blogga igår, fan också! inte alls bra när man väl börjat blogga, men nu ska jag allt försöka skärpa mig..
men gårdagen blev hemmafest för bror och sen utgång men tyvär blev det lite för mycket av det goda kände jag, har ganska många minnesluckor, usch Matilda Engdahl! nu blir det att ta det lugnt med alkoholen
så ni som fick lite sms och fyllesamtal igår, ta fasen inte illa upp!
och nu sitter jag här med Annie och vi fixar oss för kvällens bravader! undrar hur den kommer sluta, det undrar jag varje jäkla gång, men det slutar oftast väldigt bra för min del
men kanske skriver ikväll, om jag orkar annars får ni ett inlägg imorgon :)


glöm gårdagen, lev för dagen och kämpa för morgondagen

Glöm gårdagen - du kan inte göra något åt det
Lev för dagen - det kan vara din sista dag du lever
Kämpa för morgondagen - man vet aldrig vad som kan hända denna dag
_________________________________________________________________________________________________
oj, har totalt glömt att skriva idag, har inte riktigt haft tiden för det, men då får jag väl uppdatera er nu då :)
hade praktik mellan 8-14, sen hem för att gå på stan med mamma för att inhandla studentklänning, åhhh, den är skappligt jävla fin, bilder kommer senare! men måste sy in den lite över brösten, inte kul att ha stora tjejer och killar, önska er aldrig det!
sen skulle jag träna, men mina kläder var dyngsura och hittade inte mina skor, attans också inte alls bra! men då får det bli en paraply promenad med Ebbe istället :)
skriver innan jag somnar sen :)

solen är nere och sängen kallar

nu är solen alltså nere och tråkigt är det verkligen, jag vill ha massssor av sol, hela dagarna! men när solen går ser så gör mina ögonlock lika så, för nu är det dags för sängen känner min kropp och ögon
dagen har beståt av att spendera tid med hjärtegullet, du är den bästa jag vet! blev en låååååång fika på stan och så klart kollade vi studentklänningar, hittade världens snyggaste så imorgon blir det stan med moder jord och hoppas på att jag kan övertala henne, fast det funkar oftast!
just det, idag kommer den kära och saknade Emil hem, saknat dig masssor! så det blev lite catch-up, men får nog ta en fika eller promenad med honom så han får berätta allt som hänt dom senaste 5 månaderna!
nej, nu ska jag sätta igång musiken och stänga ner skärmen för att sova

sommar och sol

solen är mitt uppe på himmlen och då blir jag överlycklig, exakt som på bilden här nere! så nu ska jag nog ta mina böcker och sätta mig ute i solen och först och främst försöka få lite färg på kroppen men sen också plugga stenhårt! eller jag ska verkligen försöka, lovar inte eftersom jag vet att jag kommer fastna i solens underbara värme
glömde skriva igår också, förlåt för det men hade verkligen inte tid att blogga, att ens tänka på att blogga! men det kommer inte hända igen eller ska försöka att blogga varje dag, måste ju hålla er uppdaterade

GALET!

kryssningen var som rubriken galen! har nog aldrig haft så otroligt roligt som jag hade den natten mellan lördag och sönda. Tack tjejer och killar som gjorde min kväll kanon bra
men vi gjorde ett löfte mellan oss 5 tjejer att vad som hände på Östersjön stannar på Östersjön, så tyvär kan jag inte berätta mycket för er, mer än att dom som inte åkte med, missade nog den roligaste och mest minnesvärda kväll man kunnat fått under sitt år som student!
men som man brukar säga, det finns flera chanser, och jag råder alla att åka på kryssningen med 22 timmars alkoholintag, kanske inte låter så jädrans smart, men det var bäst!
så nu ska jag vänta med alkoholen i typ 2 veckor för sen är det valborg och då är det BEPPEMÖSSA, fett nice

nej, nu ska jag sova,

Tjarå Nyköping och Tja Östersjön

sådär, allt är nerpackat och jag känner mig sjukt nervös och samtidigt taggad till tusen! för som jag sa förut, kvällen kommer bli great och kameran är med så klart, måste ha bildbevis av det som händer! fast frågan är om dom kommer att komma upp på typ Facebook? njaaa, beror på hur snygga vi är!
men allt är helt nerpackat och bussen går om 30 min, så det är bara att chilla ner till busstationen och träffa på tjejerna som kommer göra min kryssning guldvärd!
vi ses på Östersjön, eller på dansgolvet på Sveriges bästa studentbåt som glider runt i Östersjön ;)
In i dimman då man ofta mår som bäst, enligt många och morgondagen tar konsekvenserna!

Party like a rockstar and you will live that life
I party like a rockstar and Im fucking a famous rockstar


Östersjön blir osäkert!

ok exakt 5 timmar så sitter jag och mina pinglor på en buss som ska ta oss till huvudstaden och där ska vi få kliva på ett fartyg som ska ge oss en minnesvärd kväll - STUDENTKRYSSNINGEN!
fan så nice får jag ta och säga :)
Jag, Emelie Ankarhake, Elin Ljungren, Elin Nordling, Elina Engström och Matilda Aringe kommer göra hela Östersjön osäkert kan jag lova er :)
och gårdagen blev också nice, Ebbes 18:års fest var kanon kul, typ 250 bilder kanske? fast får nog ta och rensa min kamera lite idag, haha :)
Tack ännu en gång kära du, kvällen är ett minne som man aldrig kommer glömma :)

men ska packa klart, skriver innan jag åker sen om jag hínner annars så får ni ett inlägg imorgon runt 21:00 :)

feber och öm i hela kroppen

det är underbart när man vaknar upp och inser att det är fredag och blir otroligt lycklig! men sen känner man när man vänder sig om i sängen att det ömar i kroppen och man känner sig kallsvettig fan så hemskt det är!
så nu ligger jag i sängen med feber och tycker synd om mig själv! så därfär ska jag kolla på film hela dagen hade jag tänkt mig faktiskt
skriver senare om hittar kraften till det!

Helgens planer

Fredag: Praktik först, sen hem för dusch och fíxning för Ebbes 18års fest som kommer vara nykter - Fotograf :) + att det blir mysig grillning också
Lördag: Dega och sen studentkryssningen med tjejerna - Galet taggad och det kommer bli galet!
Söndag: Fortsättningen på kryssningen och sen hem för att sova ut tills nästa vecka
låter som en galet rolig helg ju

blogga är inte min grej

känner att jag börjat svika er läsare, inte alls bra eftersom jag vill att ni fortsätter läsa ju :) så nu ska jag försöka skärpa mig, jag lovar till max.
men gårdagen blev det lite utgång för att fira Ebbe, han fyllde ju 18 den 10 april så då firade vi honom då med lite utgång på Tellus (lilllördag) thihi busigt va? äsch man är bara ung en gång i livet
+ lite små grejer som alltid ska ske på fyllan när man heter Matilda Engdahl
(Lovisa Magnusson - du är guld och jag älskar dig)
sen idag så tog jag lite extra sovmorgon, jag var värd det till tusen! och praktiken funkade good! efter det så har jag bara vart med Lovisa hela kvällen, vi är nog Nyköpings roligaste personer tillsammans!
och nu ska jag bara hoppa i sängen för imorgon smäller det - 18års fest för Ebbe med grillning också

RSS 2.0