ännu en ny vecka?

jappppps det är måndag och det menas med en helt och underbart ny vecka.
för jag känner att jag kommer tycka om denna vecka enormt och det är väl ganska bra eller?
för min planering av det ser ut såhär
Måndag: Skola och plugga
Tisdag: Skola och träna med Annie
Onsdag: Halkkörning i Eskilstuna
Torsdag: Skola och plugga mera
Fredag: Skolan och sen blire utgång
Lördag: Bakis och till Birgers
Söndag: Jobb och plugga
Det ser inte så jobbig ut va? nja jag gillar den ganska mycket även fast det kan kännas som lite för mycket plugg lite här och där men vafan, ska man komma någonstans i livet så måste man plugga all the time.
men dagen har beståt av att jag gick till skolan, men fick jävligt ont i magen på typ direkten, så jag fixade lite grejer men drog mig hemåt efter ett tag.
sen tog jag en tablett och somnade snabbt.
vaknade och kom på att jag måste fixa pengar så jag rusade ner till banken och sen träffade jag på Amanda och Fanny så det blev lite stadsgång med dom.
Hem för att sedan bege mig till Oxelösund för att kolla innebandy - Onyx emot USA och det blev 3-3, gillarT
Och nu sitter jag här och ska snart hoppa i sängs.

Btw, körkortet börjar närma sig känner jag allt.

saturday and its nice yeppyepp

sådär nu ska jag snart hoppa i sängs för larmet står på 4.30 och det känns verkligen inte alls skönt.
men vad gör man inte för lite pengar? jag skulle göra allt fan.
men dagen har beståt av att jag först städade hela huset och tjänade 400kr, nice vaaaa? sen åkte jag och jobbade med mitt och hannas projektarbete, det var kul även fast man såg ut som skit, men vafan.
hem för att fixa lite hemma med mamma och julpynt, gudars så jag älskar julafton.
sen har jag inte gjort ett piss känns det som, jo just det gled ju förbi videobutiken för att hyra film - Harry Potter och halvblodsprinsen som är ett värt filmtips.
så nu har jag kollat på den och nu ska jag sova i min underbart kära säng.
just det, gårdagen bestod av skola, simning och sen så gled jag förbi Tellus med brudarna, kyss så kul jag hade.
träffade en del roliga människor även fast alkohol halten var lite för hög för mig,
men runt halv 3 drog jag mig hemåt för att sova ensam. det är bra underbart att bara kunna lägga sig i sin stora säng.

men måste kila och sova nu,
Tjingeling

baby, I need youre love

sådär ja, imorgon är det fredag och det menas med att Matilda Engdahl blir glad igen.
för då lutar det emot en säker utgång med brudarna, och det gillar väl alla? klart alla gör det.
men dagen har beståt av att jag varit i skolan och pluggat väldigt bra, även fast det inte blir någon skillnad, ovanligt? njaaaa, vetefan.
men hade två prov idag och vet ni, jag fick BLACKOUT på båda så enormt. jag kunde verkligen inte ett j*vla piss på något av dom, men som tur finns det omprov som jag kommer ha mycket användning för känner jag.
men förutom det så har dagen gått prima, hade pannkaks tävling i skolan, och jag åt 14 stycken så gissa om jag känner mig gravid just nu! usch, kommer nog inte behöva någon mat förän imorgon på lunchen.
efter skolan vart det till banken för ett nytt bankkort, och så skulle jag kolla hur mycket pengar jag hade på kortet, 700 kronor, vart fan har jag fått dom ifrån? aja, jag klagar ju fan inte så nu är min helg fixad, mumms säger jag bara.
men när jag kom hem la jag mig framför TV:n och somnade på typ 10 min, och skönt var det, så nu ska jag sätta och försöka hårdplugga i mitt älskade palats för jag är helt ensam hemma eftersom pappa och bror är på hockey och moder kommer hem ikväll någon gång, snyft.

ett steg närmare känner jag

sådär ja, nu har jag kommit lite närmare mitt älskade körkort, för jag har nämligen bokat halkkörning i Eskilstuna den 2:a december med Sara, usch så nervös jag vart helt plötsligt.
men halkan ska man väl typ klara eller? annars kanske man inte ska ha körkort.
och sen ska jag boka in så jag har riskettan den 9 december också.
så nu är det bara att sätta mig och hård plugga hela dagarna nu.
men jag sätter mitt mål innan slutet på Januari i varje fall, då SKA jag ha mitt körkort.
för jag slog just vad med min bror att om jag tar körkortet i januari så får jag 100 kronor, men tar jag det i mars så får han 100 kronor, men vad fan händer om jag tar det i februari då? vilken funderare va?
men dagen har beståt av att jag har pluggat en jädrans massa känner jag.
men märks det, njaa inte så mycket alls..
så därför ska jag sätta mig nu och plugga lite matematik och hälsopedagogik eftersom jag har prov i det imorgon. och kom då på att jag kommer vara tvungen att sitta och vänta i typ 1½ timme på mitt hälsopedagogik prov, ahmen kul va?
så nu ska jag sätta mig och plugga lite på det, och jag känner verkligen att jag är på topp för det denna kväll..
eller? nja, lite smått osäker
aja,

Tjingeling

ge mig stämpeln icke plugghäst!

ja, det är nog något man verkligen kan ge mig nu för tiden känner jag! jag försöker verkligen plugga hela tiden och det känns inte alls så speciellt roligt för jag vill kunna träffa mina vänner också.
men nej, jag ska banne mig göra alla mina uppgifter jag får nu och göra dom riktigt bra!
för tid med andra har jag när skolan är slut ju. men nu ska jag sköta skolan sjukt bra och verkligen försöka plugga så mycket som jag kan. men det kommer typ hålla ett tag om jag känner mig själv så denna gång ska jag inte känna mig själv utan att jag ska göra alla uppgifter som dom ska göras! Mumms på detta.
men sen har jag min lilla svacka i skolarbetet, körkortet då? det var ju mindre kul det ju. måste ju klara av det också, fan säger jag bara

aja, men min dag har beståt av att först hade jag sovmorgon, sen vart det föredrag, lunch och sen skulle jag till psykosocialt arbete, men blev utlåst, nejusch
sen hade jag håll i 2 timmar så det var bara att sega runt i skolan. efter det hade jag hälsopedagogik och nu sitter jag här men ska bege mig till oxelösund för en chillkväll.

Tjingeling

sämst på att uppdatera.se

ja rubriken talar väl för sig själv nästan? Jag suger ärligt talat på att ens ha en tanke på att uppdatera mig här.
men får väl försöka skärpa mig (har väl typ redan sagt det 1000gånger)!
men det är mycket att göra: Skola, plugga, körkort, jobba och sen umgås med familj/vänner. det är fanimej inte lätt. men vill man mycket så får man kämpa järnet.
men idag har jag vart riktigt duktig, jag har först pluggat Projektarbete med Hanna Bergman, sen vart det skola men fick samtal från körskolan att jag tydligen hade körning så det var bara att traska ner dit och vänta, men sen hade det tydligen blivit fel, fattade noll så jag begav mig till stan för en fika med Felizia och Therese, mys och pys på det.
sen vart det stan ett tag och kolla på kläder som var riktigt nice. sen åkte dom hem och jag begav mig också hemåt för att plugga enormt mycket. sen så kom pappa hem och runt 7 tiden vart det köra som en kung, även fast jag har lite svårt med vissa grejer så gick det banne mig kanon bra.
Och nu ska jag bege mig till min otroligt snygga, bästa och skönaste kompis!
min säng, damn vad skulle jag göra utan den?

Tjingeling

Wheatus - Teenage Dirtbag

vad händer egentligen?

asså detta med bloggade verkar inte vara min grej längre utan min kära och älskade dator.
för eftersom jag inte kan sitta vid pappas dator så otroligt mycket så blir det att jag inte kan blogga särskilt mycket heller, blä på det, men ska verkligen försöka ändra på det!
Helgen bestod mest av att umgås med bästa Annie, måste ju passa på innan hon åker bort igen juuee!
Fredag: Oxelösund till Johan och Viktor, sen hem till Jonas Pettersson för film med sällskap av Mikael och Axén.
Hem för att sova
Lördag: Städade hela huset och tjänade 400kr, sen vart det Annie och Oxelösund
Söndag: Jobbade och mådde verkligen inte bra. Stan med Jessica för en långlång fika.
Måndag: Skola och sen film med Sara Johansson
Tisdag: Skola och sen förbereda sig för NP
Onsdag: Nationella prov i 5 timmar, jag säger bara hell yeah! sen vart det plugga från 12 till 14 med Hanna och sen från 14 till 16 pluggade jag själv. Så nu ska jag bara vänta på att Greys ska börja och sen ska jag sova!

Helgen kommer antagligen bestå av Annie också. GillarT!

Tjingeling

lill-lördag hell no

alla ska ut på krogen och jag är den som får stanna hemma för jag inte kan gå ut mitt i veckan :( fan så det suger. för jag är ju så otroligt taggad men jag väntar till fredag för fullt eftersom då blir det utgång med Annie antar jag eller jag hoppas verkligen det!
men dagen har beståt av att jag vart i skolan, sen så har så gick vi på bio, fasen så kul det var, haha, även fast bion kanske inte var den bästa men sorlig var den i varje fall.
efter det vart det hem till mig för att plugga lite med hanna, mys på det och vi är världsbäst på att INTE plugga
sen vart det en lång fika med Annie, gud vad vi kan snacka har jag märkt. efter fikat vart det hem till oss för att snacka lite mer skit om allt i livet. hon drog hem och jag åkte ut och körde bil, fasen vad jag är kung ibland på det.
hem för en kväll med emils underbara kompisar, jag älskar verkligen när min bror ska ha förfester innan krogen för då blir jag så sjukt pigg och kan inte sova, men för det så var jag duktig och pluggade satan kände jag, även fast jag bara typ gjorde lite grann, men det är bättre än inget känner jag.
men nu har dom äntligen dragit så nu ska jag röka en stor tjock brajj innan jag går och lägger mig känner jag!

Godnatt
Tjingeling

pepparkaka

gud vad gott det där låter, pepparkaka och en varm kopp te framför TV:n dessa mörka kvällar, och snart blir det alla vita kvällar med marken täckt av snö. då kan man äntligen göra dessa snöänglar som man länge velat göra, men länge fått vänta på och att ha snöbollskrig, vem saknar inte det va? och att få göra snögubbar med morötter som näsor och sen sätta på den gamla mössan som man haft undanlagd från förra vintern bara för att den ska plaseras på snögubbens huvud!
åh, nu vill jag verkligen bara ha vinter och att äntligen få ha på sig dessa varma vinterkläder.
nej, nu ska vi få gå runt i kalla äckliga hösten som bara kan suga hårt! för som det är just nu vill jag verkligen inte ha det. det är bara kallt, regn, och ännu kallare än förra året.
jag tycker att det egentligen bara borde finnas två årstider, sommar och vinter, att direkt efter sommaren kommer det 1 meter snö och efter vintern blir det 20 grader varmt, men kan säga att det typ bara är en massa drömmar som inte kommer slå in detta decenium.
men dagen har beståt av skolan, plugga och köra bil som jag suger på. blä på att ta körkort för jag vill nog inte ta det länge, haha.
nej, men snart kommer jag att ha det hoppas jag!
så nu ska jag sätta mig och plugga lite körkortsteori här på datorn, men först blir det Desperate Housewifes :)

Tjingeling

aoitch

4 dagar och jag har inte bloggat, heregud vilket upptaget liv jag måste ha då, eller?
nja, det vetefan men jag har otroligt mycket att göra just nu känner jag, skolan, jobba, hjälpa till hemma! Det är banne mig inte lätt just nu ska jag vara ärlig och säga.
så denna underbara måndag stannar jag hemma från skolan för att plugga lite Historia och lite andra saker, för jag har lite restuppgifter som inte är speciellt roliga. nej, usch på dom.
men helgen har varit kanon bra,
fredag: gick ut med amanda och träffade Linus och hans kompisar. Haha, jag tror inte jag skrattat så mycket på länge.
lördag: kollade på bowling och mådde verkligen inte bra, vaknade runt halv 3 kanske? sen vart det en chill kväll
söndag: gick upp klockan halv 5 och skulle iväg för att jobba och tjäna pengar, damn vad det låter bra i mina öron, kiiiiiirrrar pengar på egen hand. dags att spara till bil kanske? sen vart det körning med pappsen som gick kanon verkligen, wiiiie.
och nu ska jag baka en kladdkaka och sätta mig framför tv:n och plugga Historia som kommer gå kanon känner jag!

Vi hörs när vi ses
Tjingeling

en dag kvar ååååååhhh

nu är det bara en dag kvar, sen kommer annie äntligen hem, åh så jag längtar efter henne!
och det är bara en dag kvar tills fredag och det menas antagligen utgång, wiiie.
och idag sitter jag i skolan i mina egna tankar och funderingar om att det bara är 7 månader kvar i skolan, damn vad tiden kan gå snabbt, haha
men denna dag kommer bestå av skolan till 2 och sen hem för att plugga lite matematik och köra lite bil, i like it soooo much!
måste ju fasen få det där körkortet någon dag också, kan ju inte använda cykeln livet ut,
sen efter det ska jag sova och sova lite till tror jag, för jag är sjukt trött och sjukt skoltrött, inte riktigt samma sak eller?
och just det, fick mina skolfoton igår och jag tänkte att sista året i skolan skulle bli bäst, men då får jag nog verkligen tänka om för det blev nog det sämsta kortet på 18 år! Usch och blä på fajksmile och mongo frisyr.
nej, jag vill då inte ha kvar dom.
men egentligen, det är ju bara ett skolfoto och hur många blir bra på dom? ungefär 30 procent och jag har alltid lyckats att inte vara dom där 30 procenterna.

nej, nu ska jag på en tråkig lektion,
tjingeling
RSS 2.0