I wanna be


Forever Young

30 Juli

nej usch vad jag verkligen är dålig med att blogga just nu och i helgen kommer jag heller inte kunna blogga för då beger jag och min älskling till Kolmården/Krokek/Stavsjö för en jätte mysig helg i min sommarstuga, åh så jag längtar att bara komma bort från verkligheten och bara vara mig själv en hel helg :) Bilder kommer helt klart upp på någon sida jag har!
Så nu ska jag packa ner mina snyggaste kläder för helgen och städa huset måste jag också göra för mina kära föräldrar kommer ju hem denna helg också, jag som började sakna dom precis, damn it!
men ska kila och packa inför helgen nu, men vi hörs på söndag kväll då jag beskriver hur helgen varit :)
Vad ska ni läsare göra i helgen då? Tell me everything please!

26 Juli

jobbat från 10 till 19, ganska trött men tur att jag har min älskade Emelie Amcoff där! när jag kom hem så hade världens bästa person och världens bästa sambo fixat middag - Fläskfilé och ris! det var riktigt gott även fast inte grillen fungerade som den skulle :)
men nu ska jag och min kära ta oss en promenad och sen ikväll ska vi sätta oss med godsaker framför en film och bara mysa :)
för larmet är på halv 9 och jag laddar inför en morgondag med jobb och slit men jag vill bara ha torsdag så jag får en jävla sovmorgon som jag kommer att ha förtjänat verkligen!

känns lite trist med bara ett inlägg om dagarna men fan, jag orkar inte allt om dagarna!

25 Juli

sitter här hemma i mina mjukis kläder med världens bästa sambo som kommer göra mig sällskap om nätterna i detta ensamma stora hus :)
lite sent bloggande har jag märkt med jag har ju varit i Italien vafan så då har det varit blogg och facebook förbjud bestämde jag mig för!
men nu är det tillbaka i världen faktiskt, så nu ska jag allt blogga varje dag, kort eller långt, det spelar ingen roll men ett inlägg ska ni få varje dag!
Psst, min semster eller mitt sommarlov som jag kallade det tog precis slut, har fått jobb på Scandic Hotell tack vare min kära vän Emelie Amcoff :)
Så nu ska jag slänga mig i sängen för att imorn är det dags för lite hotellrum att städas!

men 1991 då?

Jag glömmde ju skriva vad som hände för 19 år sedan denna vackra soliga dag,
Det var en händelse på Nyköpings BB runt 19 tiden på kvällen, en mamma och en pappa som skulle få sitt 3:e barn, som var en flicka.
Mamman hade innan 2 söner så hon bara väntade på att få sin älskade flicka, som äntligen kom! Så vid 19 tiden så hörde hon ett skrik på BB och där såg hon sin älskade dotter som hon haft i magen i 9 månader!
Denna flicka fick namnet Matilda Elise Karolina Engdahl och denna dag 16 Juli 2010 blir hon 19 stora år, tiden går snabbt när man har roligt som man brukar säga, och jag kan lova er att jag haft riktigt roligt dessa 19 år :)


    
     
   
19 år och fortfarande lika lycklig och galen och det kommer fortsätta!

16 Juli

Vad har hänt runt denna dag under alla år egentligen? Hmm jag ska säga er det:

1212 – En korstågshär besegrar almohaderna i slaget vid Navas de Tolosa.
1465 – Under fransk-burgundiska kriget utkämpas slaget vid Montlhéry, där burgunderna under Karl den djärve besegrar de kungliga franska trupperna under Ludvig XI av Frankrike.
1705 – Under stora nordiska kriget utkämpas slaget vid Gemäuerthof, där en svensk armé under generalmajor Adam Ludvig Lewenhaupt besegrar en rysk under fältmarskalk Boris Sjeremetiev.
1860 – Ångbåtskanalen Tamms kanal i Hälsingland invigs, två år efter färdigställandet.
1941 – Slaget vid Smolensk, där tyska pansarstyrkor inringar ryska trupper, inleds.
1945 – Trinitytestet, där världens första atombombssprängning äger rum, genomförs i Alamogordoöknen i New Mexico, cirka 10 mil nordväst om staden Alamogordo.
1952 – Den svenska jagaren HMS Halland (J18) sjösätts.
1969 – Månlandaren Apollo 11 skjuts upp från Kennedy Space Center för att genomföra den första bemannade månlandningen.
1999 – John F. Kennedy, Jr. (son till president John F. Kennedy och Jacqueline Kennedy Onassis) omkommer tillsammans med sin hustru Carolyn Bessette Kennedy och hennes syster i en flygolycka då deras privatplan havererar i havet utanför Martha's Vineyard i den amerikanska delstaten Massachusetts.
2005 – Den sjätte delen i författaren J.K. Rowlings bokserie om trollkarlen Harry Potter, Harry Potter and the Half-Blood Prince, utges på engelska.

ja, det har hänt mycket under dessa år på detta datum, får inte glömma bort kändisen Will Farell som fyller år också :)

I want you next too me


Boy, give me a call and tell me that I will be fine someday
Tell me that you still love me and always will
Tell me that you miss me and want to be my friend
Cause I just want you as my friend, I want you in my life
Just because when youre not around, I dont wanna see anything
I just wanna close my eyes away from the world, untill you stand here
Here next too me and we are friends, we dont care about the past

Sista natten som 18 åring

usch, nu sitter jag här framför datorn och ska snart sova eftersom jag fyller år imorn och ska till arbetsförmedligen så måste jag vara pigg och glad hela dagen ju :)
så därför ska jag ta mig en cigg, borsta tänderna och hoppa in i duschen för att senare gå och lägga mig och vara lika nervös som jag var när jag var liten, man vaknar upp en timme innan mamma och pappa kommer så kan man inte somna om sen, damn vad det är jobbigt när det blir så, men det är roligt :)
Åh, jag vill bara ha pengar och min resa till Italien nu, give me!
Men ska sova som sagt,

15 Juli

Jag tror nog inte jag är till för att ha blogg, för jag glömmer alltid bort att göra det, även när jag verkligen inte gör något om dagarna så glömmer jag bort att blogga varje dag som jag säger att jag ska göra, icke bra Matilda, får försöka att skärpa till mig på den delen :)
Fast iof är det lite onödigt att skärpa mig när jag ändå åker bort om 2 dagar och inte kommer kunna uppdatera på 1 vecka, aja men jag får väl försöka efter det :)
Och imorgon fyller jag liksom 19 år, helt värdelös ålder men det ska firas i varje fall :) Middag ute med dom jag älskar mest: Mamma, Pappa och Annie - Rökeriet, rökta räkor kommer ätas mycket!
Men nu ska jag nog ta och slänga ner lite kläder i min väska så slipper jag tänka på det mera :)

Time to pretend

Solen är fortfarande uppe och ännu varmare än vad den var när jag vaknade, usch ibland på vädret men man ska inte klaga, om en vecka är jag i Italien och där var det 35 grader i skuggan här om dagen så det är väl bara att börja vänja sig för lite varmare :)
åh, jag vill verkligen bara åka nu, bort från allt skit som är i denna stad, i detta län och i detta land - tänk, en vecka utan telefon, facebook och skitsnack, bara umgås med dom som är min familj, åh vad jag längtar så därför ska jag börja packa ner lite smått, känner att det är dags för det :)

Fuck you


Lily Allen - Fuck You


Bitch, fell the hate you always will have from me
Just go and fuck yourself and dont come back
Couse nobody want to se youre make up face and youre bad clothes
I have hate you a year and I will hate you forever
Fuck you, okey?

14 Juli

solen var uppe och det var svettigt när jag vaknade så jag kunde så klart inte somna om, men det är väl lika bra det, måste ju göra någon nytta idag också, vad nu det kan vara? kanske lägga mig i solen och plugga körkortsteori, låter som en ganska seg ide, men varför inte?
sen får jag se om det blir Trosa eller Nyköping ikväll, det vet man aldrig men får väl se vad Daniella säger :) jag ser i varje fall inte fram emot myggbeten vi antagligen kommer att få, haha stackars mina ben så här innan Italien :)

night

kvällen börjar ta slut och det känns både på utsidan och insidan, kanske dags att sova? låter som en riktigt bra idé i mina öron för jag har faktiskt hunnit med mycket denna dag, hunnit panta burkar från helgen, usch så man stinker, hunnit övningskört också, duktigt att inte köra på någon :)
och nu ska jag lägga mig i sängen och bara sooooova ut för jag är helt slut (vilket rim jag fick till där)
imorn blir det nog att träffa kära Daniella, inte träffats sen fredags och då var det skoj så det blir att pimpla vin och snacka skit och röka :) låter väldigt trevligt faktiskt, och kameran är själklart med, thihi!


En vacker bild från i fredags, inte för att jag kommer ihåg den,
men här är jag och Daniella :)

home again

sitter här i stolen och är lika svettig som förut, usch så hemskt det verkligen är, man känner sig inte alls fräsch någonstans, men det får väl bli så när solen steker på och det är över 30 grader ute :)
men tack Emelie i varje fall för att hon hämtade mig och Danial för ingen av oss orkade gå till stan, orken tar slut i denna värme :) och idag har jag lärt mig massor om däck, helt otroligt att det finns så mycket att lära!
så nu ska jag bara lägga mig och ta det lugnt och hoppas på att Emelie kommer in till stan ikväll så vi kan nattbada :)

later

hemma från arbetsförmedligen och det är varmt ute, usch så jag hoppar in i duschen och senare ska jag bege mig till Danials jobb och snacka lite bullshit :) ingen av oss har något bättre för sig än att sitta framför facebook så varför inte bara träffas istället för att chatta?
låter lite bättre för då gör vi båda någon nytta istället för att bara nörda!
så ska hoppa in i duschen och ta bort allt svett så jag ser lite bättre ut när jag träffar på honom i varje fall :)
RSS 2.0