Springa en tur kanske?

ja, jag ska nog ut och springa en snabbis med musiken i öronen och bara känna att jag är duktig en onsdag kväll istället för att gå ut :)
men dagen har beståt av skola, fika med Fredrik, stan med älsklingen och sen bara tagit det lugnt så nu kände jag att jag ska göra lite nytta och springa/Powerwalk en snabbis och sen plugga :)
skriver senare, tjing

29:e September

lill lördag är det ju idag alltså :) Fasen vad najs att då sitta hemma och plugga istället för att gå ut till Tellus - för det är inte speciellt kul längre! Skönt att jag flyttar till Norrköping då och kan röja på Hugo och Otten samt Palace :) Jag längtar !
men nu ska jag bege mig till skolan för lite studier och sen en fika med kära Fredrik :) Myspys dag helt enkelt!
helgen kommer bli awesome fast nästa är bäst!

28:e September

skolan har aldrig varit roligare än vad det var idag, skratt efter skratt har kommit och jag har till och med somnat på lektionen - Jag saknar gymnasiet! men tack Sophia för alla skratt du ger mig i skolan - det hade sugit utan dig i skolan kan jag lova dig :)
efter vart det fika med Louise Thörnvall - myspys med skratt och lite snack! Saknat tjejen som blir hela 18 år på lördag, wey grattis redan nu gullet :)
men nu ska jag ge min mamma hjärtattack - köra lite bil hade jag tänkt mig att göra och sen plugga körkortsteori och ikväll en promenad med Annie :)
Tjing

27:e September

its time to go to school and study :) fast jag överlever för jag hoppas att min älskade Sophia är där och gör min dag lite roligare för annars vet jag inte vad jag skulle göra :)
efter skolan blir det lite plugg och sen köra bil - Jag äger verkligen!
fast nu ska jag först äga lite i skolan med mina böcker :)
Tjing

26:e September

det är ju en dag idag också kom jag att tänka på när jag satt framför datorn idag :)
fast det enda jag behöver säga om dagen är: MAT!
började med
Frukost med Camilla
Pannkakskalas med Karin, Kristoffer och Annie
Middad på Olearys med mamma och pappa
och nu ska jag snart sätta mig med lite popcorn och kolla på film :)

 
Någon av dessa filmer får det bli, men vilken?

Melanie Fiona - Monday Morning


Have you heard the news today
I'm leaving town
This towns to small for me to stay
Baby I still need ya
But if you stay I'll leave ya
Cause I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
My darling baby
This is a warning
Said that I'm leaving
On monday morning
You'll get no answer
No use in calling... me
Cause I'm leaving on monday morning
I got two tickets and a dream
8:15 I'll save you a seat
Monday morning (this is your warning)


25:e September

jag hatar att jag inte längre kan sova ut, jag kan verkligen inte det! Jag fattar liksom inte varför - skolan är igång och det påverkar hela mitt liv typ :( men jag klagar inte, jag sover ju inte bort hela dagarna i varje fall...
men liksom en lördag kan jag väl få sova ut? Nejnej, här vaknar man klockan halv 9 när man varit uppe till typ 4 - trött tjej yepp :)
men nu ska jag kila ner på stan och käka lite tjockis mat med Annie och Elin.. Sen lunch med Camilla och ikväll ska vi fira mamma - fan vad man jag kommer äta men gött :)

24:e September

som ni märket var det inget kvällsinlägg för jag pluggade hela natten lång och somnade på bökerna - inte speciellt skönt men det fuck för natten :)
och nu ska jag ifxa mig för att snart kommer Felizia och då blir det att tralla runt lite på stan samt en lunch - Mumms! kanske man hittar några kläder också, skulle sitta fint även fast jag redan shoppat 4 nya klänningar så behövs det lite legging och linnen också - baskläder är bäst!
så nu kan jag ju inte sitta här längre, Tjing


Hörru sötnos - du är bäst ska du veta! I hjärta U

Plugga körkortsteori

Rubriken säger exakt hur min kväll kommer att spenderas - med min andra älskling körkortsteori boken! Gud vad jag saknat den boken, så otroligt mycket, eller?
Aja, dagen har beståt av att jag suttit i skolan och pluggat (duktigt Matilda) fast missade matten (dåligt Matilda) körning runt 3 (gick kanon bra - lite fel bara) sen tillbaka till skolan och plugga lite till!
sen ner på stan och där träffade jag på Felizia Lagerkvist, Josefine Andersson och Viktoria Sauma och snackade lite skit och sen hem för att nu förbereda mig för pluggnatt eftersom jag är ledig imorn så ska jag sitta hela natten har jag bestämt mig för, får se hur länge jag klarar det,
just nu är klockan 21:35 - får se hur lång tid det tar innan nästa inlägg kommer :)

23:e September

skulle skrivit ett inlägg igår men eftersom vi har haft lite fel med vårat internet så gick det inte så bra att skriva ett igår, men kom på att jag kanske kan blogga från min nya telephonbobo, kanske ge den ett försök - det är ju faktistk Sony Ericson Experia :)
men denna dag ska jag fira min mamma för hon fyller faktiskt år idag så det blir lite firade för henne - men tyvär får hon sin present av mig imorn (lönen kommer då) fast jag vet inte riktigt vad jag ska köpa
TIPS TACK!
fast nu ska jag tänka på mig själv i typ 1 timma - duscha, smink(foundation som slutar precis under käkbenen verkar vara inne igen!), klädval(lika svårt varje gång), plugga lite och sen bege mig till skolan :)

22:a September

skolan är slut, jag har fikat med Hedvig i typ 5 timmar så nu kanske jag ska sätta igång med skolan och plugga lite grann eller? Japp, plugga natten lång för imorn börjar jag klockan kvart i två - Lycka!
Idag har jag skrattar skappligt mycket i skolan - tack mina käraste skolkamrater för att ni gör skolan roligare :)
nej, nu ska jag plugga och känna mig duktig att inte gå ut denna onsdag (lill-lördag) - usch så duktig jag är !
Tjing på er :)

Vinterjacka - Jatack

om ingen har märkt det så börjar det bli skappligt kallt om dagarna, eller i varje fall när man ska gå till skolan så fryser man ju nästan ihjäl - i varje fall typ öronen och näsan så jag har bestämt mig att checka av nr 2 på vinter listan - Jackan!
så ska kila ner på stan efter skolan och hitta min dröm jacka och jag tänker inte sluta förän jag hittat den
men i år blir det inte glada färgen röd utan i år får jag nöja mig med beige men absolut inte svart för jag vill inte vara en i mängden :)
nej, måste kila, Tjing

21:a September

en ny dag, en dag jag bara vill ligga kvar i sängen hela långa dagen men nej nej, måste kila till skolan och plugga och vara jätte duktig :)
fast denna dag bjuder bara på en lektion - Historia och jag är inte taggad alls men måste göra det så det är bara att göra det nu! efter den lektionen ska jag sätta mig i "Studiecenter" med bland annat kära Sophia och plugga lite till och sen ikväll ska jag till min älskling som ska hjälpa mig med matten :)
nej, nu kilar jag till skolan, Tjing

Säg ingenting till mig

nu har jag varit väldigt dålig tycker jag själv faktiskt - jag har inte pluggat något alls - boken ligger kvar på samma plats - jag har bara kollat på hus i Norrköping - suttit inne på msn & facebook - Jag suger!
så nu får jag allt ta min tjocka bok och plugga massor, men jag fattar ungefär nästan allt tror jag i varje fall men det håller ju inte länge känner jag, fan också!
Och nu sitter jag här också, åh jag blir bara sämre och sämre
men en sak som varit bra är att jag bestämt med min älskade vän Hampus att jag ska våldgästa hans lägenhet i Stockholm i November - Stackarn för hans lägenhet kommer inte se bra ut, verkligen inte :) Thihi

Nej, godnatt nu mina läsare för jag kommer inte sova ett skit inatt :(

20:e September

skolan gick inte alls bra idag och provet gick desto sämre för min del men som tur är finns det ju omprovstillfällen :) så får väl ta chansen där istället !
efter skolan vart det hem för lite plugg men somnade istället så nu ska jag allt sätta igång igen för imorn  är det samhällsprov och det ska banne mig gå bra annars blir jag lite ledsen faktiskt!
och padre ringder precis och säger att vi har visning imorn så jag måste städa rummet och det är inte precis städat - damn it.
men skriver senare
Tjing
RSS 2.0