True love are always close to the heart


Killen på bilden tycker jag väldigt mycket om
Eller der räcker inte, jag älskar honom
Han får mig att le bara jag tänker på honom
Han får mig att le bara i sin närhet
Han får mig att må så bra som ingen annan kille någonsin gjort
Jag vet att han finns vid min sida dygnet runt, jag lika så för honom
Han är den bästa killen jag har och någonsin haft i hela mitt liv.
Ebbe Jonsson - Du är en på miljonen och jag är överlycklig att du är i mitt liv

Jag säger det igen - Jag älskar dig

time to end the day

nu är äntligen dagen slut och jag känner att jag varit riktigt duktig idag faktiskt :) fast jag skulle ju iof kunnat städat rummet eftersom vi har visning på söndag&måndag, men nja jag gör det på onsdag då jag slutar tidigt från skolan :)
just det, jag har ju varit duktig och letat efter hus i Norrköping med det går inget vidare så jag kollade i centrala krokek, säger bara NEJTACK! men får se vad moder och fader säger, måste ju få jobb också, men först och främst måste jag plugga klart så fort som möjligt :)
MEN innan jag gör något av dessa två så ska jag.........SOVA för imorn är det skola och sen fika med min kära Hedvig som åker ut och tågluffar sen..tror jag kommer gråta lite !

GODNATT SUCKERS

WHAT?



        

Huset som har mina absolut bäste minnen är snart kanske inte mitt längre, det känns i hjärtat
Minnen som jag aldrig kommer glömma finns här, exempel:
Första festen
Första efterfesten
Första förfesten
Första riktiga kyssen
Första pojkvännen
Förlorad oskuld
Alla åren på gymnasiet
18 års fest
Nyårsfirande
Nyårskyss
Ny vänskap
Förlorad vänskap
men mest av allt så har huset gett mig minnen av skratt som gjort huset värt att minnas varje dag, så Östra Trädgårdsgatan 20 - ett hus jag aldrig kommer att glömma, vad som än händer så är detta ett hus i hjärtat
(vad fel det låter att säga så om ett hus, men det är sant)


För att se bättre, klicka på länket!
http://www.hemnet.se/beskrivning/844725?r=3

30 Augusti

efter en tid utan internet så är det äntligen tillbaka och det känns väldigt skönt för jag har saknat att kolla upp allt som händer.... men ska jag vara ärlig så har det varit skönt för då har jag hunnit plugga lite också! DUKTIGT!
men under helgen har jag:
Fredag: Blev firande av Sara, kompis till Kaisa sen tellus med Emelie :)
Lördag: Grillkväll med Kristoffer, Karin, Annie och Markus - sen filmkväll som bjöd på skratt - skönt att slippa krogen så jag ska nog fortsätta med att bara ha massa myskvällar
Söndag: Segdag men plugg :)
Så här ska nog mina helger se ut, har ju planerat att åka ner till Norrköping och Stockholm någon helg, måste ju hälsa på släkten också!
men nu ska jag plugga, tjing

27 Augusti

Fredag och det är ju ett plus tycker jag allt, för då menas det med att det är helg! och det är lönehelg :)
men idag ska vara duktig innan jag får njuta av helgen, först skall jag göra massa uppgifter från skolan och sen om det finns tid över innan körningen ska jag ner på körskolan och plugga lite teori för att sen ha dubbelkörning som jag är riktigt taggad på!
och eftermiddagen kommer spenderas med mitt älskade hjärta - middag och massa mys för att sen dra vidare och se vart kvällen slutar :) jag vet inte nu och kommer nog aldrig få veta det heller förän allt händer :)
men nu kan jag inte sitta här, måste plugga så jag får bra betyg :)

My Ipod is stuck on replay

hemma nu efter en riktigt god, mysig och pratsam middag :) vi fick sällskap av lite bruds också eftersom en kär väl Carolina fyller (meningslösa åldern) 19 år !
så det ska vi fira igen på Rockbaren (nykter) med karoke, skratt kommer komma denna kväll känner jag på mig men fan så kul det är !
Jag känner att helgen kommer bestå av 2 grejer - SOVA OCH PLUGGA! Fast jag är inte speciellt taggad för dom direkt, eller nummer ett är jag ju taggad för men plugga, njaa men måste man så måste man ju!
men nu kan jag inte sitta här och nörda, måste fixa mig lite osv :)
Tjing

26 Augusti

dagen har varit undefär fulllllllllt upp, vaknade bakis, gick till skolan, gick till banken, gick på stan och shoppade upp typ hela lönen men tur att jag har mamma som betalar resten av månaden (jag älskar att vara otroligt bortskämd av mina föräldrar - vilket tungt erkännande)
sen gick jag hem, pluggade lite grann, sov en stund - behövdes typ!
och nu ska jag på "dejt" med älskade Stephen Bergman, myspys med myspys grabben :) saknat honom väldigt mycket faktistk!
får se hur kvällen slutar, jag ska nog inte dricka, eller om jag passar på nu innan mitt älskade vad kommer igång, jag hatar att slå vad när man dricker för då blir alltid vaden så dumma...
men nu måste jag fixa mig lite, Tjing

fundersam


Funderar starkt på att kanske köpe en sådann här otroligt snygg tröja
men kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska välja?
funderar starkt på nummer 2, fast iof så är det ju så många som har dessa

Wiiiie vad jag är bra!

skolan är slut och körningen gick prima ballerina så just nu känner jag mig extra jäkla bra faktiskt!
och på stan köpte jag bara bra saker
- Paraply (behövdes för det regnar just nu?)
- Leggings x2
- Lila linne
- Lila/svart tunika
saker man behöver varje dag liksom :) så nu tror jag att jag överlever på mina kläder fram till nästa lön åtminstonde :) eller jag måste typ göra det!
Vart en lunch med kära Carolina idag också, snackade skit som vi är bra på - väldigt bra på (tänkt på att det är markerat)
men nu ska jag invänta henne för att ta en cider på volym, för snart börjar min nykterhet eftersom jag ska göra 20 prov på 16 veckor - Hur ska jag orka? äsch bara att stå ut för det kommer vara värt det, jag lovar mig själv det och på nyår ska jag fira som aldrig förr har jag bestämt mig för!


Tunika - 149 :-
Linne: 99 :-
Leggins: 99 :-

25 Augusti

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN var det första som kom upp i mitt huvud denna underbara morgon! men hur mycket kommer jag inte göra av med idag då? Jag satsar på 1000:- eftersom jag behöver nya legging och lite annat
så får väl se efter stan hur mycket jag spenderat, snälla rara mig själv, inte allt för mycket nu!
sen har jag ju körning idag också, hoppas verkligen att det går bra denna gång också, inte så dåligt som det gick sist :)
men ska kila till skolan, CIAO

Sleep Tight People

dagen är slut och jag ska banne mig sova nu, så jag blir riktigt pigg imorn till skolan och sen nästa skola - körskolan (nervös) så då måste jag ju vara taggad så man inte failar igen som jag gjorde sist!
på tal om körning så körde jag precis bil med mamma till Trosa för att hämta en studiebok som jag måste ha... Körningen vet jag inte vad jag ska säga om, det gick nog ganska bra tycker jag i varje fall, körde ju bara landsväg och det är ju typ det lättaste som finns.
men nu ska jag lägga mig med datorn i sängen och bara drömma om att flytta!
GodNatt

- Just det, mitt första inlägg idag fick en rolig kommentar av någon liten sne person efter som jag skrev vad jag skrev om 94:orna.. Jag tycker inte dåligt om dom, jag bara älskar att skriva om dom eftersom jag är så avundsjuk på dom så jag måste verkligen skriva en artikel om dom! men du som skrev kommentaren, snälla kan jag få intervjua dig då? det är lugnt, jag ska prata långsamt, tydligt och frågorna kommer vara så du förstår dom, okej? Bra!
Anonyma människa, hör av dig om det låter intressant!

Jag har helt plötsligt börjat älska att plugga?

ja, det är sant, jag tycker att det är riktigt jäkla roligt att plugga... vart fanns den energin under hela gymnasieåren? Aja, men då antar jag att det är väldigt väldigt bra att jag känner det nu.
men frågan är hur länge det kommer att hålla? en vecka eller kanske enda till December för om det håller så länge ska jag banne mig be mina föräldrar att typ sätta över 10000 som ett pris för att jag orkar så otroligt länge!
just det, husvisning om typ en vecka och jag är riktigt nervös för vem som köper huset, eller om någon ens köper huset? Kanske aldrig blir något krokek för mig, sköööööönt eller nejfan vill bort från denna stad nu :)

men nu har jag inte tid att sitta här längre, jag måste ju plugga mera nu när jag har energi!

Kisses don't lie

skoldagen är slut men för att den är det menas det inte med att den försvinner helt och hållet tills klockan halv 9 imorn, för jag har ju läxor och jag orkar verkligen verkligen inte med det, men bättre att göra dom nu än att komma efter med dom som jag gjorde under gymnasiet....
fast iof har jag en jävligt glad nyhet, fick ju lönebesked idag och jag ska få.....
2566:- imorn, FAN SÅ GLAD JAG ÄR! oj, inte fula ord, men jag är så lycklig så jag bara dansar runt här hemma :) men dessa ska jag allt ta vara på, eftersom jag nu blir nykter en månad så sparar jag ju ganska mycket, för jag ska plugga varje dag typ nu :(

men ska kolla på lite OTH nu innan jag pluggar, Tjing

24 Augusti

tisdag och skolan står på schemat och jag är riktigt glad idag för idag kommer jag få mina böcker också, så jag äntligen kan plugga något här hemma istället för att sitta och komma efter för nu ska jag allt klara dessa kurser jag har :)
och imorn kommer ju lönen, det kan inte bli bättre även fast jag kommer typ få kanske 600:- men äsch, bättre än ingenting som man brukar säga, men nu kan jag inte sitta här längre, måste till skolan som alla småbarn också ska fast jag studerar på vuxenutbildningen!
Måste säga att jag är riktigt glad att slippa alla 94:or på skolorna, fasiken vad små dom är, och vad översminkade... Såg jag också ut så när jag började 1:an på gymnasiet? Nja, tror inte det va?! Men som sagt, look like a barbie on the days and look like shit on the night! Life is hard, so just get use to it, it wont be better than this...

Skolan är helt underbar

okej, skoltrött var jag nog bara för att jag hade min otroligt underbara rast som varade i 4 timmar, men sällskap fick jag av Emilia :) Lite skratt och mat hade hon med sig, guldvärt!
men nu har jag i varje fall fixat 4 av 5 böcker, endast arbetsmiljö och säkerhet som fattas och det är typ den jag inte behöver så mycket tror jag inte eftersom jag bara har kursen en gång i veckan men måste ju skaffa bocken för guds skull!
men nu är jag helt död efter skolan så jag ska duscha och sen slänga mig i duschen för att bli pigg till imorn då jag har 3 lektioner: Samhäll, Historia och Matte, damn vad jag älskar det verkligen!
men som sagt, ska jag orka så måste jag sova NUUUUU!!!

Psst, jag saknar älskade Emil också, dags att komma hem och  ge mig en bamse kram nu!
RSS 2.0