taggggggad

vaknade ganska sent idag, men det var jag verkligen värd, för jag har kämpat och kämpat masssor :)
så dagen bestod av staden med Sabina, lunch och lite shopping, det var ju ganska najs :)
sen hem för att chilla lite granna och sen kom jag på att jag ska på Hajk imorgon så det vara bara att packa för det, men nu ser det ut som jag ska vara borta i 10 dagar istället för att bara vara borta i 2 dagar :)
men jag är ju jag, jag kör på bättre att jag packar för mycket än för lite, kanske inte det bästa men det funkar alltid för mig så jag ska nog icke sluta med det i varje fall!
men nu ska jag lägga mig och somna framför TV:n till AVATAR, ganska najs faktiskt att se den när man har Surround system på TV:n,

Forever and ever? It sucks!

sitter fortfarande framför denna dumma sak som kallas dator och har samma fundering på vad jag ska göra ikväll, jag får snart panik för jag orkar inte sitta här längre, så snart beger jag mig till ICA och köper gottgott och bara sätter mig på vallarna själv :)
nej, det skulle vara otroligt skönt, men nej jag gör det inte, får se vad Mia kommer på :)
men innan hon tänkte klart så ska jag i varje fall fixa rummet, nu när det ligger 1000 kläder runt omkring i rummet :) dags att rensa bort vintern och ta fram sommaren kände jag!
så nu står papperspåsarna redo för att slänga bort vintern och ta fram sommaren :)

Me and my guitar

kom precis hem från staden :) Blev en fika/frukost/lunch med Therra, Hanna och Mia och det var riktigt mysigt :) Saknat dom alla 3 jätte mycket. Efter det vart det stan med Therra för lite sommarkläder, hittade lite granna.
och nu sitter jag här och har nyss ätit räkor, mumms är allt jag säger.
fast nu kommer det lite problems för kvällen, hur planerna ser ut, lite smått osäkert hur det kommer sluta men det lutar åt att dricka en cider i solnedgången på något fint ställe, lutar lite åt hamnen :)
får se vad Mia säger om planerna :)

some new


Lite nya kläder har man också inhandlat faktiskt :)
Skjorta - Gina Tricot - 199:-
Klänning - Cubus - 199:-
Riktigt fina och somriga tänkte jag

helghelghelg

haha, läste precis mitt natt inlägg och det var ju ett skratt för dagen, ganska roligt att blogga när man är lite påverkad :) kanske ska börja med det? vad tycker ni?
men idag mår jag prima ballerina faktiskt, även fast det vart lite mycket alkohol intag igår, men det var gårdagen ja, och ikväll blir det nog att vara spiknykter :) fast man ska ju aldrig lova något!
men nu ska jag springa ner på stan och fika med min kära Therra, kul eftersom vi sagt att vi ska göra det någon dag :)

more than anyone

kom precis hem från krogen och är inte nykter någonstans i min kropp, men jag älskar det massvis för nu är jag jätte glad :)
men min säng ropar sakta men säkert efter mig och jag saknar den, även fast jag får sova ensam så är det lika underbart som att sova med någon fast det bästa med att sova själv är att man kan ta hur mycket plats man vill i sängen eftersom det inte inte finns någon där :D
så nu slänger jag mig i den och drömmer söta drömmar om morgondagen :)

Baby, you take me higher

ojdå, 4 dagar utan inlägg är verkligen inte likt mig, nej usch så dålig jag är! Det är jätte dåligt, jag ska erkänna att jag verkligen verkligen skämms över det, men nu får jag väl ta och försöka skärpa mig, får ta tag i detta med bloggande :)
men dom senaste dagarna har jag spenderat med att hmm, vad heter det, kan inte riktigt säga det, men okej jag säger det kanske för sista gången i hela mitt liv, jag har pluggat satan eftersom betygen sätts nu på måndag och det är ju ganska skönt, för efter måndagen så har man 2 veckor med att festa varje dag, eftersom då sätter STUDENTVECKORNA!
skappligt najs faktiskt.
men nu sitter jag i BH och Trosor och väntar på att älskade Emelie och Ebbe ska komma och hjälpa mig med klädseln :)
PUSSKALAS!

when drugs dont work

nu sitter man här och tror att jag funderar på att skita i sömnen ikväll för jag måste verkligen plugga allt känner jag och sen är det planering för helgen som verkar inte blo så najs längre
men jag är glad att det bara är 2 veckor kvar av skolan i varje fall, skappligt skönt :)
så kvällens arbete är
- Religion
- Psykosocialt arbete
- Körkortsteori
- Retorik - talet
- Natur och Frilufsliv
och sen lär det ju dyka upp lite små arbeten här och där också, känner att imorgon kommer jag vara världens tröttaste människa, men det gör inget, för det är fanimej värt det!
kvällen bjöd på promenad också, med min älskling :)
skriver kanske senare om jag inte somnar mitt i pluggandet

dont call my name

sådär ja, skolan är slut men icke är pluggandes slut, så därför drar jag och tränar för att få lite energi i kroppen så jag orkar sitta uppe hela natten like usally :) men snart är det över så ska banne mig inte klaga!
men springer iväg och gymmar nu, vi hörs senare

2 Veckor kvar

shiet, nu är det bara ungefär 2 veckor kvar i skolan, för sista veckan är man ju knappt i skolan eftersom det är studentvecka :) ganska najs eftersom då har man bara 2 helvetes skolveckor kvar, och om 1 vecka så sätts ju betygen så denna vecka lär ju bestå av att plugga satan och lämna in alla arbeten, och då menar jag verkligen alla :)
så därför ska jag ut och sätta mig i solen för att bli lite brun och sen plugga eftersom det är skönare att plugga ute har jag hört!

shes got the look

sleeping in my car

asså dagen måste verkligen ha ett stort PLUS! för jag har aldrig varit så glad som jag är idag, det är sol, det är varmt och det är fredag, vad är det liksom då som kan gå fel? njaa, inget alllllls tror jag verkligen.
så idag har jag vandrat 1 mil ungefär, sen hem för att städa lite som blev väldigt fint tycker jag :)
men nu taggar jag för kvällen med dom kära Emelie Amcoff, Hanna Bergman och Karin Pettersson, kvällen kommer sluta galet känner jag allt!
skriver sen när jag är klar !

we dont work together!

ligger i sängen efter en helt otroligt seg dag, så seg som jag var har jag aldrig varit tror jag nog.
men gårdagen var ju galen med tjejer och killar och lite dans och svett här och där!
så denna dag fick bestå av sovmorgon (som jag tog själv) sen skolan, efter skolan vart det hem för lite plugg, men somnade som en stock, som vanligt känns det som.
sen så har jag ju planerat att köpa en klänning, lite mer sommar än dom jag redan har, så sprang ner på stan, men icke hittade jag någon, surt!
men prata med Christoffer Ekman gjorde jag, tog igen lite från onsdagens händelse, ganska kul att höra vad alla andra säger, haha!
men nu ska jag slänga mig i sänge för jag är trött som ett as!

Just det, GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE EMELIE AMCOFF som tog körkort idag, nu ska vi åka bil hela dagarna hjärtat! Du vet att jag älskar dig!

Highway man!

onsdag idag och det menas med ledig dag för mig, ganska skönt eftersom det är studentfest ikväll så då kan jag gå hela dagen och fundera på vad jag ska ha på mig när jag ska rocka natten låååååång!
ganska roligt tema men ändå inte alls, men det är bara att dra på sig legging, linne, Rolling Stones tröjan, fixa frillan, sminka lite svart och göra en stjärna på sidan :)
men först ska jag nu städa mitt rum eftersom det ser ut som, ja jag vet inte ens vad jag ska kalla det riktigt.
skriver när jag är klar!

Melissa Horn - Ett stjärnskott!

Melissa Horn
Hon måste vara en av Sveriges bästa sångerska, henns röst, hénnes texter och hennes musik går verkligen inte att beskriva med ord, dom går rätt in i hjärtat! Vad skulle Svensk musik vara utan henne?
Tomt om jag får säga det själv!
Så nu får ni en Spotify lista med alla hennes låtar!



RSS 2.0